KWALITARIA NIEUW-VENNEP

KWALITARIA NIEUW-VENNEP Echt waar. Proef maar.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 515 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kwalitaria Nieuw-Vennep. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2022 om 7:17 eindelik bruin gebakken en knapperige frites, bravo
12 jun 2022 om 20:45 Top
12 jun 2022 om 18:47 Heel snel bezorgd! Helaas bestelling niet compleet, gebeld en was idd bekend dat er een frikadel mistte ... werd wel snel nageleverd. Kwaliteit patat mwoa ....
8 jun 2022 om 19:04 Lekker gegeten! Was op tijd klaar.
1 jun 2022 om 20:36 De patat was niet lekker, petfles fuze tea erbij besteld. Krijg je een blikje waar ook nog is minder in zit. Ruim een uur gewacht voordat mijn bestelling eindelijk was bezorgd. Ik bestel hier niet meer
22 mei 2022 om 20:26 We werden na 40 min gebeld dat het druk was en dat het langer duurt. Vriendelijke bezorger, maar 2x een kinder box besteld "kwali-box" werd niet in een leuk boxje geleverd. Jammer voor de kinderen.... Prijs kwaliteit, mwoa mwoa... nee, niet tevreden.
21 mei 2022 om 19:50 Normaal altijd tevreden. Nu kroketten die stuk/plat waren in de verpakking. Saus niet meegekomen. En de patat was nagenoeg koud. Teleurstellend vanavond
30 apr 2022 om 21:53 Ik ben vooral erg tevreden over het telefonisch contact over mijn bestelling. Er was begrip voor mijn situatie en ik werd geattendeerd op een dubbele bestelling, die ik per ongeluk had gedaan. Klantvriendelijkheid 5 sterren!!
30 apr 2022 om 20:05 Bestelde grote patat met mayo, saté saus en uitjes en krijg mayo, curry en uitjes. Op de kassabon staat een grote krul dat de bestelling klopt…. Het gaat zo vaak mis bij deze zaak